Zatvori

Sony Vaio

06 юни 2012Sony представи днес в София четири нови серии VAIO лаптопи, подходящи за летния сезон. Регионалният маркетинг мениджър на VAIO Йоши Фуджиока и представители на Sony демонстрираха новите модели VAIO.

Най-интересните продуктови акценти
- VAIO E серия 14P от Sony e стилен лаптоп с цветни акценти за ежедневна мултимедийна работа с компютър. У дома, в учебното заведение или в най-близкото кафе, новият лаптоп VAIO E серия се отличава със своя нов ”wrap” дизайн с цветни акценти. 
- Това лято популярната VAIO E се увеличава с модели с по-големи екрани - 39.5cm (15.5”) и 43.8cm (17.3”), които ще обогатят изживяването с преносим компютър с лесни за употреба опции за HD развлечение. Със своя отличителен „wrap“ дизайн с кант и изящно заоблени ъгли, VAIO серия E 15 и серия E 17 са идеални за семейства, студенти и всички, които желаят да се насладят на безпроблемна и лесна работа с мултимедиен компютър.  
- Първият Ultrabook™ от Sony - VAIO T13 (размер на екрана 33.7cm (13.3"), е тънък, лек и изключително здрав, с корпус, изработен от алуминиева и магнезиева сплав. Готов за действие за секунди с “Бързо събуждане“, до 7 часа работа без зареждане, ясен и ярък LED екран с наситени цветове, бърз достъп до данни с твърд диск хибрид между HDD и SSD кеш памет, всички необходими интерфейси за по-лесна свързаност и качествен звук с xLOUD™.
- Новите модели VAIO S серия с два размера на екрана - 33.7cm (13.3”) и 39.5cm (15.5”), са изключително лесно преносими. Моделите VAIO серия S 13 и 15 са елегантно изработени от здрави и олекотени материали като магнезий и алуминий. Предлагащи изкусително съчетание от производителност и мобилност, VAIO S серия могат да се справят успешно и в най-трудния работен ден. Те са с нова платформа Intel® Core™, клавиатура с подсветка и голям тъчпад, вградено оптично устройство тип “slot”, възможност за работа до 14 часа без зареждане за някои модели с допълнителната плоска батерия. 

Моделите навлизат на българския пазар през юни месец.