• ЕРГОНОМИЧЕН ГЕЙМЪРСКИ СТОЛ
  • ВЪРТЯЩ СЕ НА 360°
  • ПОДЛАКЪТНИЦИ С РЕГУЛИРАЩА СЕ ВИСОЧИНА
  • ГАЗОВ АМОРТИСЬОР ОТ КЛАС 4 ЗА РЕГУЛИРАНЕ НА ВИСОЧИНАТА
  • РЕГУЛИРАЩА СЕ ОБЛЕГАЛКА С НАКЛОН 90?
  • НАКЛАНЯЩА СЕ СЕДАЛКА С ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА БЛОКИРАНЕ.
  • ВКЛЮЧВА СВАЛЯЩИ СЕ И РЕГУЛИРАЩИ СЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ ЗА КРЪСТА И ВРАТА
  • виж повече
  • ЗДРАВА И СТАБИЛНА МЕТАЛНА ОСНОВА
  • ИЗДРЪЖЛИВИ ДВОЙНИ КОЛЕЛА, КОИТО СЕ ДВИЖАТ ГЛАДКО
Купи сега
399.00 лв.
Стандартна гаранция - 24 месеца
Изберите схема за продукт на изплащане
GXT 707R Геймърски стол
 

GXT 707R Геймърски стол

Ергономичен регулиращ се геймърски стол, проектиран за часове удобни геймърски сесии

Заемете трона си и играйте като цар! Геймърският стол Trust Resto комбинира върховен комфорт и великолепен геймърски дизайн. Този напълно регулируем и ергономичен геймърски стол запазва съсредоточеността ви в играта часове наред.
Подхожда идеално за всеки геймър
 
Геймърският стол от Trust е нещо, на което всеки може да се наслади. Издръжливият стол е създаден за максимално тегло 150 kg и е препоръчителен за всеки геймър с височина между 160 и190 сантиметра. Седалката с ширина 42 cm и дълбочина 50 cm е достатъчно голяма, за да осигури максимална опора и комфорт.
Регулиране според желанието ви
 
Геймърският стол е снабден с газов амортисьор клас 4, който ви дава възможност да регулирате височината на седалката от 47 до 54,5 cm. Този първокласен газов амортисьор е издръжлив и надежден, като е подходящ за тегло до150 kg.

Облегалката може да се регулира в диапазон от 90 градуса, което означава, че можете дори да я спуснете до водоравно положение за кратка почивка след някоя съкрушителна победа! Черешката на тортата е, че седалката може и да се накланя за още повече комфорт. Просто наклонете седалката напред, за да намалите натиска върху краката си, или назад, за да облегнете удобно гръбнака си и да предотвратите проблеми с гърба.
Не е необходимо да се споменава, че височината на подлакътниците също е регулируема.
Оптимален комфорт за по-добра игра
 
Геймърският стол Resto се предлага с две подвижни и регулируеми възглавници, за да ви осигури оптимален комфорт, който ви дава възможност да останете начело на играта в продължение на часове.

Възглавницата за кръста осигурява опора на гърба ви и допълнително го облекчава. Възглавницата за врата действа и като подглавник и също намалява напрежението.
Великолепен дизайн – внимавайте в подробностите
 
Великолепният дизайн е в класическите цветове черно и червено на Trust Gaming с висококачествена бродерия с логото. Първокачественият плат е мек и приятен на допир и предотвратява изпотяването и чувството за „залепване“.
Стабилна основа
 
Издръжливите и меки търкалящи се найлонови колелца се плъзгат отлично, което ви дава възможност да продължите да се придвижвате с търкаляне, когато ви е твърде удобно, за да станете.

Металната основа с ширина 70 сантиметра и 5-звездна здравина в комбинация с издръжливата метална рамка вътре в седалката осигурява оптимална стабилности дълготраен комфорт.