ТЕХНОМАРКЕТ ПЛОВДИВ PLOVDIV PLAZA MALL ОТВОРИ ВРАТИ! ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

За още по-голямо удобство и комфорт, при пазаруването, в новия ни магазин ще намерите разнообразие от най-иновативните технологии и висококачественa техникa на марките Apple, Huawei, Samsung, Liebherr, Miele, Sony, LG, Philips, Rowenta, Whirlpool, HP, NEO и много други.

По повод откриването, екипът на Техномаркет ви е подготвили специални предложения. Хиляди телевизори, едра и дребна бяла техника за дома и личната грижа и красота, смарт телефони, IT, аксесоари и други ще са на празнични цени, валидни до 02 януари 2019 година.

В магазина ще откриете гейминг зона, специално създадена за всички любители на електронните спортове, в която ще може да избирате между най-новите тенденции мощни компютри, конзоли, периферия и топ игри. 

Допълнителните услуги, които ще откриете в нашия магазин са сервизно обслужване,  безплатен транспорт, ремонт, допълнителна гаранция на стоки и др.

Посрещнете празниците с Техномаркет!

Обектът няма топла връзка с МОЛ Пловдив Плаза. Входът се намира на външния паркинг, на 30 метра вляво от централния вход.

ТЕХНОМАРКЕТ ПЛОВДИВ PLOVDIV PLAZA MALL

Technomarket

ТЕХНОМАРКЕТ ПЛОВДИВ PLOVDIV PLAZA MALL

ПЛОВДИВ
Ул.Георги Странски 3
Тел.: 032/207470
e-mail: tmplovdiv2@technomarket.bg
Работно време:
GPS: 42.144974, 24.780087