ПРАВИЛА НА ПРОМОЦИЯ „5% ваучер

 

Организатор: Техномаркет България АД, ЕИК 200586330, гр. София, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 152;

Период: От 28.03.2019 г. до 07.04.2019 г.;

Срок на валидност на ваучера: Един месец, считано от датата на издаване на ваучера.

Участващи продукти: Продуктите, включени в локалната промоционална брошура за периода, издадена от Организатора;

Механика: Всеки потребител, закупил стока/и от магазин Техномаркет, гр. Варна Delta Planet Mall с адрес бул. „Сливница“ 185,  получава 1 бр. /един брой/ваучер за отстъпка в размер на 5 (пет) % отстъпка за последваща покупка на стока в посочените периоди.

 Място: Ваучерите се отпечатват на касовия бон, издаден за покупка на стока/и в магазин Техномаркет Варна Delta Planet Mall.

Правила за валидност:

  • Ваучерите могат да бъдат използвани за последваща покупка на стока/и само от магазин Техномаркет, гр. Варна Delta Planet Mall.
  • Ваучерите не могат да бъдат използвани за закупуване на стока/и, включени в активна промоция на Организатора (Промо-артикули), както и за закупуване на стока/и от електронния магазин www.technomarket.bg.
  • Ваучерите не могат да бъдат осребрявани. Не се допуска връщане на остатък до номиналната стойност на ваучера.
  • Комбинация от ваучери с натрупване и/или карти за лоялни клиенти и други карти за отстъпка при пазаруване в магазини "Техномаркет",  даващи допълнителна отстъпка, не са възможни.
  • При връщане на стока, закупена с ваучер, се възстановява само сумата, доплатена от потребителя, над номиналната стойност на ваучера; 
  • В случай на съмнение, че физическо или юридическо лице възнамерява да използва ваучерът за да закупи стоки в количества и/или с цел препродажба и/или с цел ползване не по предназначение, "Техномаркет България" АД запазва правото си, по свое усмотрение, да откаже продажбата на такива лица;
  • Организаторът запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време.