1. След като сте избрали желаната стока, моля изберете най-удобната за Вас месечна вноска с помощта на УниКредит калкулатора.

2. За да продължите напред, моля, дайте своето съгласие за обработка на лични данни. Моля запознайте се с документа и маркирайте полето „Съгласие за обработка на личните данни”. По този начин Вие потвърждавате, че сте съгласен личните Ви данни да бъдат обработвани от Уникредит Кънсюмър Файненсинг, по описания в документа начин и за целите посочени в него.

3. Продължавайки напред трябва да си попълнете личните данни в посочените за това полета. След попълване на данните от личната ви карта ще получите смс с ПИК код, който трябва да въведете в обособеното поле, за да продължите напред.

4. За да бъде разгледано искането ви за кредит, служител на УниКредит ще се свърже с Вас, за да Ви съобщи кредитното решение. След това ще получите потвърждение на вашия E-mail адрес, който сте попълнили преди това в искането.

5. Ако искането Ви за кредит е одобрено, трябва да потвърдите договорът след кликване върху бутона „ Потвърди „ отваряйки линка във вашата електронна поща

6. След като потвърдите договорът, служител на Техномаркет ще се свърже с Вас, за да уточните доставката на стоката..