Бърза и безплатна доставка до дома Ви

Уважаеми клиенти,
Ние, в Техномаркет, имаме за основен приоритет да отговаряме винаги на потребителското търсене като предоставим на клиентите си богат асортимент от потребителска електроника, електротехника, офис оборудване и телекомуникационни продукти и услуги, отговарящи на най-новите технологии и достижения в тази сфера, с гарантирано качество, конкурентни пазарни цени, както и осигурена сервизна поддръжка. Като компания, която среща своите клиенти с авангарда и иновацията, ние се стремим винаги да сме най-информирани, най-радикални, да сме първи, да сме гъвкави и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.

Срокът за доставката до дома Ви е в рамките от 24 часа до 4  работни дни след поръчката с изключение на официалните празници. Възможни са забавяния, за които ще бъдете уведомени от наш сътрудник или със съобщение на нашия сайт.

Доставката е безплатна за продукти със стойност над 50лв., а за тези под посочената сума е 4лв. за цялата страна.

Докато формирате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще видите празно поле “Забележки”. В него може да упоменете удобния ден за доставка и ние ще се съобразим с Вашето желаение, ако е възможно спрямо графика за обслужване на Вашето населено място.

Доставката се извършва:

  1. До вратата на апартамента за функциониращи жилищни сгради и работещ асансъор
  2. До входа на сградата, когато няма работещ асаньор
  3. До вратата на двора, при къщи с дворно място

Работното време на куриерите е от 10:00 до 18:00ч.

Техномаркет не носи отговорност за закъснение в случай, че забавянето се дължи на куриер или поради независещи от Техномаркет обстоятелства.
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. При евентуални повреди, удари и други щети установени при доставка следва да бъде незабавно уведомен сътрудник от отдел Електронна търговия на тел 070010800 или по мейл на online@technomarket.bg .

При приемане на пратката от купувача без забележки, всички претенции поради загуба или механично повреждане губят валидност. Ако не бъде изготвен протокол за щети в присъствието на куриера при получаването на пакета, се губи възможността за подаване на оплакване.

В случаите, когато от Техномаркет са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Техномаркет не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес.
В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, Техномаркет се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
Когато доставената стока явно несъответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да поиска доставената му стока да  бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването и.

 

Клиента има право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 14 ДНИ от получаване на стоките, в случай,че същите са с не нарушена цялост на опаковката и стоката е във вида, в който е получена с придружаващата я документация (фактура и гаранционна карта) и при условията по чл.55 от ЗЗП.

За да удовлетворим Вашите изисквания за бързата доставка до Вашата врата на поръчаните уреди, ние работим с водещи куриерски фирми на българския пазар.