Аксесоари за Хладилници

19.99 лв.
20.00 лв.

Арт.№: 09167378 POS WHT 42
 • -РАФТ ЗА БУТИЛКИ
 • -ПОДХОДЯЩ ЗА МОДЕЛИ: ICNS
 • ICP, ICS
 • ICU
 • ICUN
 • ICUNS
 • ICUS
 • IK
49.00 лв.

Арт.№: 09022077 POS WHT 42
 • -
99.00 лв.

Арт.№: 09132765 POS WHT 42
 • -ФИЛТЪР ЗА ВОДА ЗА ХЛАДИЛНИК SBS
74.99 лв.

Арт.№: 09035680 POS WHT 42
 • -ПАНЕЛИ ЗА ХЛАДИЛНИК ЗА ВГРАЖДАНЕ
659.00 лв.

Арт.№: 09167177 POS WHT 42
5.00 лв.

Арт.№: 09132776 POS WHT 42
 • -ОБЕЗМЕРИСИТЕЛ ЗА ХЛАДИЛНИЦИ
7.00 лв.

Арт.№: 09167324 POS WHT 42
 • -РАФТ ЗА БУТИЛКИ
29.00 лв.

Арт.№: 09037116 POS WHT 42
 • -
99.00 лв.

Арт.№: 09164138 POS WHT 42
45.00 лв.

Арт.№: 09040819 POS WHT 42
99.00 лв.

Арт.№: 09079134 POS WHT 42
 • -АНТИБАКТЕРИАЛЕН ФИЛТЪР ЗА ХЛАДИЛНИК
12.00 лв.

Арт.№: 09140682 POS WHT 42
28.00 лв.

Арт.№: 09158844 POS WHT 42
 • ФИЛТЪР ЗА ХЛАДИЛНИК С ДИСПЕНСЪР
 • ПОДХОДЯЩ ЗА МОДЕЛИ DAEWOO FRN-Q29FCBI,
 • DAEWOO FRN-Q29FCMI
79.00 лв.

Арт.№: 09035679 POS WHT 42
 • -ПАНЕЛИ ЗА ХЛАДИЛНИК ЗА ВГРАЖДАНЕ
659.00 лв.