Аксесоари за Съдомиялни машини

Нов МОДЕЛ

Арт.№: 09155392 POS WHT 42
  • ТАБЛЕТКИ ЗА СЪДОМИЯЛНА 3 Х 20
36.90 лв.

Арт.№: 09167459 POS WHT 42
  • ИЗМИВАЩ ПРЕПАРАТ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА 1,4 КГ
39.00 лв.

Арт.№: 09066235 POS WHT 42
  • ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ ЗА СЪДОМИАЛНА МАШИНА
319.00 лв.

Арт.№: 09030196 POS WHT 42
  • - ДЕКОРАТИВНА ВРАТА ЗА СЪДОМИЯЛНА
  • - 60 СМ
319.00 лв.

Арт.№: 09066785 POS WHT 42
  • ДЕКОРАТИВЕН ПАНЕЛ ЗА СЪДОМИАЛНА МАШИНА
319.00 лв.
Нов МОДЕЛ

Арт.№: 09155390 POS WHT 42
  • РЕГЕНЕРИРАЩА СОЛ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА 1,5 КГ
8.90 лв.

Арт.№: 09167458 POS WHT 42
  • АРОМАТИЗАТОР ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА 4 ГР.
12.00 лв.
Нов МОДЕЛ

Арт.№: 09155388 POS WHT 42
  • ГЛАНЦ ЗА СЪДОМИЯЛНА МАШИНА 500 МЛ.
14.00 лв.
19.90 лв.

Арт.№: 09167460 POS WHT 42
  • ПРЕПАРАТ ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ВАРОВИК ПРИ ПЕРАЛНИ И СЪДОМИЯЛНИ МАШИНИ – 250 ГР.
26.00 лв.